Reperis Dreiks, kurš zināms kā liels Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Toronto "Raptors" līdzjutējs, ceturtdien pēc kluba uzvaras pirmajā finālspēlē pret Goldensteitas "Warriors" pamanījās konfrontēt vienu no viesu līderiem Dreimondu Grīnu.

"Raptors" vienība piedalās savā pirmajā finālsērijā kluba vēsturē, kurā komandai pretī stājusies pēdējo divu sezonu čempione Goldensteitas "Warriors". Pateicoties izcilam Paskāla Siakama sniegumam, Toronto sēriju uzsāka ar uzvaru 118:109 (25:21, 34:28, 29:32, 30:28).

Taču tieši pēc tās izskaņas šķietami asu vārdu pārmaiņu uzsāka pirmajā rindā allaž sēdošais Dreiks un "Warriors" spēka uzbrucējs Dreimonds Grīns. Viesu spēlētājs gan pēc spēles nepiešķīra lielu nozīmi notikušajam, kad viņam par "cīniņu" preses konferencē taujāja reportiere.

"Vai Tev ir kāds jautājums par basketbolu? Tas nebija īsti cīniņš, jo neviens no mums otru neaiztika. Mēs mazliet parunājām un pabrēcām, taču nesauktu to par cīniņu," atbildēja Grīns.

Šī nav pirmā reize šajās izslēgšanas spēlēs, kad Dreiks, iespējams, pārkāpis savas tiesības kā līdzjutējs. Austrumu konferences fināla ceturtās spēles laikā mūziķis atļāvās pamasēt "Raptors" galvenā trenera Nika Nērsa plecus.

Šāds notikums pat pamudināja NBA vadību veikt pārrunas ar Dreiku, kurš paralēli arī pilda "Raptors" kluba "globālā vēstnieka" funkcijas.

"Līgas vadībai bija tiešas sarunas ar Dreiku un viņa menedžeri. Domāju, ka nonācām pie kopsaucēja," pirms finālsērijas pirmās spēles atklāja līgas komisārs Adams Silvers.

Dreiks ceturtdien aizvadītajā spēlē izpelnījās arī uzmanību, pateicoties mugurā uzvilktajam Dela Karija kreklam. "Warriors" komandas saspēles vadītāja Stefena Karija tēvs aizvadīja trīs sezonas Toronto "Raptors" rindās no 1999. līdz 2002. gadam.

Mūziķis pat tika pie iespējas spēles gaitā aprunāties ar Kariju jaunāko, kad basketbolists pirmajā ceturtdaļā minūtes pārtraukuma laikā devās uz savu soliņu, vēsta ESPN.

Komandas nākamo spēli sērijā, kura norit līdz četrām uzvarām, aizvadīs svētdien, 2. jūnijā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!