Foto: Kadrs no video

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis veiksmīgi iejuties Bostonas "Celtics" rindās, un komandas biedrs Džeilens Brauns pirms gaidāmās spēles slavēja latvieša humora izjutu.

Porziņģis un "Celtics" naktī uz otrdienu savā laukumā aizvadīs maču pret Ņujorkas "Knicks". Pirms mača savu komentāru sniedza Brauns, kuram jautāja arī par attiecībām ar Porziņģi.

"Līdz šim viss bijis lieliski. Laukumā mums izdevies radīt labas sadarbības, bet turpinājumā pretiniekiem būs jāsaprot, kuru no mums apturēt – mani vai viņu. To jau iepriekšējās spēlēs varēja redzēt," intervijā "NBC Sports Boston" teica Brauns

"Arī ārpus laukuma mums viss ir kārtībā. Mēs dzīvojam vienā ēkā, tāpēc esam pavadījuši kopā laiku, piemēram, braucot no lidostas. Kristaps ir ļoti smieklīgs. Viņš ir smieklīgāks nekā daudzi domā. Viņš ir lielisks puisis," basketbolists turpināja. "Viņš ir smieklīgs, viņš tāds vienkārši ir. Ja viņš mani pamana, tad miedz man ar aci. Es viņam prasu, kāpēc viņš tā dara?"

"Celtics" sastāvā šajā sezonā Brauns vidēji izceļas ar 23 punktiem, bet Porziņģis – ar 19,6. Viņi ir otrais un trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā, bet līderis šajā ziņā ir Džeisons Teitums.

NBA Austrumu konferences kopvērtējumā "Celtics" ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs ieņem otro vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!