Foto: F64

Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki paziņojis tos 14 spēlētājus, kuri noslēdzošajā treniņnometnes fāzē turpinās cīņu par vietu valstsvienībā Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā.

Latvijas izlases galīgais sastāvs Pasaules kausam kļūs zinām Taivānā, kur notiks pēdējās divas pārbaudes spēles pret Puertoriko un Lietuvu. Jau sākotnējais plāns paredzēja, ka uz turieni komanda dosies 14 spēlētāju sastāvā.

Kā pēdējie no valstsvienības treniņnometnes Latvijā tika atskaitīti Toms Leimanis un Māris Šteinbergs. Tas izdarīts pēc noslēdzošās mājas pārbaudes spēles pret Somiju.

Jau vēstīts, ka otrdien oficiāli kļuva zināms, ka Latvijas izlase Pasaules kausā spēlēs bez savas spilgtākās zvaigznes Kristapa Porziņģa, līdz ar to konkurence par vietu sastāvā kļuva mazāka.

Pasaules kausa finālturnīrs no 25.augusta līdz 10.septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās. Latvijas izlase apakšgrupas spēles, kurās tiksies ar Franciju, Kanādu un Libānu, aizvadīs Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!