Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki ir pārliecināts, ka ikreiz, kad spēlētāji uzvilka savas valsts formas Pasaules kausa izcīņā, tas viņiem bija kā superspēks, intervijā žurnālistam Armandam Pučem televīzijas kanālā "TV24" teica pats itālis.

Armanda Pučes intervijā "TV24" ar Latvijas basketbola izlases galveno treneri Luku Banki harizmātiskais itālis salīdzināja katru no 12 izlases spēlētājiem ar kādu itāļu virtuves ēdienu.

Vēl viņš atzina, ka trenera darbs nekādi nenāk par labu viņa balsij. "Ar šādu balsi es nevarētu būt dziedātājs," smējās Banki.

Viņš arī sacīja, ka ikreiz, kad spēlētāju vilka savas valsts formas, tas bija kā superspēks "Es to saucu par sarkanbaltsarkano spēku," teica Latvijas basketbola izlases galvenais treneris, piebilstot, ka puišu spēcīgā vēlme pārstāvēt savu valsti padara trenera darbu vieglu.

Viņš arī intervijā pastāstīja savas ģimenes stāstu – bērnības atmiņas, vecāku un vecvecāku devumu un to, kas viņa sievai palīdz saprast trenera sievas grūto likteni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!