Foto: Kadrs no video

Sportā izslēgšanas spēlēs, kad sākas īstā cīņa par tituliem, nereti ir asumi, jo krietni paaugstinās spriedze un adrenalīna līmenis. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "play off" pirmās kārtas noslēgumā nervi neizturēja Milvoki "Bucks" veterānam Patrikam Beverlijam, kurš ar bumbu iemeta aiz muguras sēdošajiem pretinieku komandas faniem.

"Pacers" ceturtdien savās mājās ar 120:98 pārliecinoši pieveica "Bucks", svinot panākumu visā sērijā ar 4-2 un iekļūstot izslēgšanas turnīra otrajā kārtā.

Spēlē Indianā aiz "Bucks" rezervistu soliņa bija diezgan aktīvi "Pacers" fani, bet viņu atbalstu savai komandai nespēja izturēt pretinieku veterāns, 35 gadus vecais Beverlijs. Mača izskaņā Beverlijs iemeta faniem ar bumbu, tad palūdza bumbu atpakaļ un ar vēl lielāku spēku raidīja tuvumā esošo "Pacers" fanu pūlī. Ar komandas biedru un apsargu iejaukšanos incidentu izdevās normalizēt, lai tas neizvērstos par kautiņu.

Tiesneši nekādi nesodīja basketbolistu, bet, visticamāk, viņš saņems sodu no NBA, kas līdzīgus incidentus nemēdz palaist garām.

Beverlijs ar savu uzvedību arī pēc spēles iekūlās mazā incidentā. Viņš nevēlējās atbildēt uz ESPN žurnālistes jautājumiem, jo viņa nav basketbolista podkāsta abonente.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!