Foto: AP/Scanpix/LETA

Saspēles vadītājs Kairijs Ērvings tomēr nolēmis palikt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Bruklinas "Nets", viņš paziņoja sarunā ar mediju "The Athletic".

Jau vēstīts, ka iepriekš izskanēja informācija par Ērvinga un "Nets" vadības iestrēgušajām sarunām par turpmāko sadarbību. Pēdējais līguma gads, kas ir 2022./23. gada sezonā, ir ar spēlētāja izvēli, un, viņš varētu pieņemt lēmumu atteikties no 36 miljonus dolāru lielās algas un kļūt par brīvo aģentu.

"Normālie cilvēki liek pasaulei griezties, bet tie, kuri izvēlas būt citādi mūs vedīs rītdienā. Esmu pieņēmis lēmumu palikt "Nets". Tiekamies rudenī," "The Athletic" citē Ērvinga teikto.

Ērvings "Nets" komandas vadībai bija iesniedzis komandu sarakstu, uz kurām viņš vēlētos pārcelties, ja viņš nespēs vienoties ar pašreizējo vienību. Tomēr interesi par saspēles vadītāju izrādīja tikai Losandželosas "Lakers". Bruklinas vienību gan neinteresēja iespējamais darījums ar "Lakers".

Ērvingam līdz trešdienai jānokārto dokumenti par palikšanu "Nets" rindās.

Ērvings nupat aizvadītajā sezonā piedalījās vien 29 spēlēs, kurās vidēji atzīmējās ar 27,4 punktiem un 5,8 rezultatīvām piespēlēm. Saspēles vadītājs atteicās vakcinēties pret Covid-19 un pirmo spēli sezona aizvadīja tikai janvārī, turklāt ierobežojumu dēļ pirmos mēnešus piedalījās tikai izbraukuma mačos.

"Nets" vienība nevēlējās slēgt jaunu ilgtermiņa līgumu ar Ērvingu, jo viņa pieejamība spēlēm bijusi ļoti zema.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!