Latvijas Basketbola līgas (LBL) sērija par trešo vietu starp basketbola klubiem "Ogre" un "Liepāja" pagaidām netiks atsākta, bet lēmums par to tiks pieņemts ceturtdien gaidāmajā Latvijas Basketbola savienības (LBS) valdes sēdē, ziņots LBS mājaslapā.

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas vadība, ņemot vērā, ka, saskaņā ar epidemiologu norādēm BK "Ogre" un BK "Liepāja" spēlētājiem patlaban jāievēro pašizolācijas režīms, nolēmusi pagaidām neatsākt sērijas izspēli, uzsver LBS. Iepriekš tika noteikts, ka tieši līdz otrdienai sērija tiek apturēta.

Nepieciešamība ievērot epidemioloģiskās drošības prasības padarījusi neiespējamu bronzas sērijas norisi saskaņā ar iepriekš apstiprināto spēļu kalendāru. Savukārt lēmumu par sērijas izspēli ceturtdien, 20. maijā, pieņems LBS valde.

Pirmajā savstarpējā spēlē Ogrē ar rezultātu 90:87 triumfēja laukuma saimnieki, savukārt pagājušās nedēļas trešdien plānotā otrā spēle nevarēja notikt Covid-19 dēļ. Pirms Liepājā paredzētās spēles kādam no basketbola kluba "Ogres" spēlētājiem tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19, kas piespieda LBS apturēt sēriju.

Ziņots, ka pirmdien "VEF Rīga" triumfēja LBL finālsērijā, ar 4-0 pārspējot basketbola klubu "Ventspils". Savukārt cīņa par bronzu rit līdz trim uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!