Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" trešdien maiņas darījumā ar Filadelfijas "76ers" ieguva aizsargu Džošu Ričardsonu, bet aizmanīja Setu Kariju, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Kopā ar Ričardsonu "Mavericks" ieguva arī tikko ar 36. numuru draftēto uzbrucēju Taileru Beju, bet Dalasas komanda šķīrās tikai no Karija

Pagājušajā sezonā Karijs vidēji guva 12,4 punktus, realizējot 45,2% tālmetienu. Savukārt Ričardsons izcēlās ar 13,7 punktiem. Pirms tam Ričardsons spēlēja Maiami "Heat", taču Filadelfijā nonāca maiņas darījumā, kurā "Heat" ieguva Džimiju Batleru.

Citā maiņas darījumā "76ers" komanda aizmainīja spēka uzbrucēju Elu Horfordu, tiesības uz serbu aizsargu Vasilije Miciču un divas drafta izvēles iespējas pret aizsargu Deniju Grīnu.

Grīns šajā starpsezonā tika aizmainīts jau otro reizi, pirms tam viņš "Thunder" īpašumā bija īsu brīdi pēc maiņas darījuma ar Losandželosas "Lakers".

"76ers" vienība ar šiem darījumiem cenšas labot līdz šim komandas vājo vietu – metienus no tālās distances, kā arī atbrīvoties no līgumiem. Gan Karijs, gan Grīns ir pazīstami kā labi metienu izpildītāji.

Pagājušajā sezonā Horfords vidēji guva 11,9 punktus un izcīnīja 6,8 atlēkušās bumbas, taču viņš īsti neesot iederējies Filadelfijas komandā. Savukārt Grīns vidēji guva astoņus punktus, realizējot 36,7 % no tālmetieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!