Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārspēlēs jeb "play-in" turnīrā trešdien uzvaras izcīnīja Atlantas "Hawks" un Ņūorleānas "Pelicans" komandas, kurām vēl jāizcīna viena uzvara, lai iekļūtu NBA izslēgšanas spēlēs.

"Hawks" basketbolisti Austrumu konferences pārspēlēs ar rezultātu 132:103 pieveica Šarlotas "Hornets".

Ar 24 punktiem un 11 rezultatīvām piespēlēm "Hawks" rindās izcēlās Trejs Jangs, Deandrē Hanters pievienoja 22 punktus, savukārt 15 punktus un 17 atlēkušās bumbas iekrāja Klints Kapela. "Hornets" rindās 26 punktus guva Lamelo Bols, kuram arī astoņas rezultatīvas piespēles, bet 21 punktu guva Terijs Rozīrs.

Cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs "Hawks" vēl jācīnās ar Klīvlendas "Cavaliers", kas otrdien piekāpās Bruklinas "Nets". Šī dueļa uzvarētājs izslēgšanas spēlēs tiksies ar Austrumu konferences spēcīgākos vienību Maiami "Heat".

Rietumu konferences pārspēlēs "Pelicans" ar rezultātu 113:103 uzvarēja Sanantonio "Spurs".

"Pelicans" komandā Sīdžejs Makkolums guva 32 punktus, 27 punkti Brendona Ingrama kontā, bet Jons Valančūns iekrāja 22 punktus un 14 atlēkušās bumbas. "Spurs" rindās Devins Vasels sameta 23 punktus, bet pa 16 punktiem guva Jakobs Peltls (arī deviņas atlēkušās bumbas) un Dežonte Marejs (arī deviņas rezultatīvas piespēles).

"Pelicans" komanda izšķirošajā "play-in" spēlē tiksies ar Losandželosas "Clippers". Šī dueļa uzvarētājs izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tiksies ar Fīniksas "Suns", kas bija labākā komanda Rietumu konferencē regulārajā čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!