Foto: EPA/Scanpix/LETA

ULEB Eirolīgas klubs Pirejas "Olympiacos" pēc ceturtdienas spēles viesos pret Milānas "Olimpia", atgriežoties Grieķijā, koronavīrusa "Covid-19" dēļ būs piespiests 14 dienas pavadīt karantīnā, ziņo medijs "sport24.gr".

Grieķijas klubam ceturtdien paredzēta spēle Milānā, kas ir koronavīrusa epicentrs Eiropā. "Olympiacos" vadība aicināja Eirolīgu spēli atcelt vai to aizvadīt citā valstī, bet līga šo prasību neapmierināja. Drošības nolūkos spēle gan tiks aizvadīta aiz slēgtām durvīm, kā tas lemts saistībā ar vairākiem sporta notikumiem Eiropā.

"Olympiacos" vispirms paredz lidot uz Dženovu, jo Grieķijas valdība izsludinājusi liegumu lidojumiem uz koronavīrusa skarto Ziemeļitāliju. Klubs plāno pēc tam ar autobusu doties uz Milānu.

Tomēr Pirejas vienībai, atgriežoties mājās, pēc Grieķijas Veselības ministrijas norādījumiem būtu jāpavada 14 dienas karantīnā, norāda "sport24.gr". Tas klubam liegtu 20. martā uzņemt Madrides "Real" vienību un 24. martā mājās tikties ar Belgradas "Crvena Zvezda" vienību.

Jau ziņots, ka sakarā ar jaunā koronavīrusa straujo izplatīšanos Itālijas valdība lēmusi par karantīnas pasākumu noteikšanu valsts mērogā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!