Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ceturto uzvaru pēc kārtas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz ceturtdienu izcīnīja Vašingtonas "Wizards", kam potītes traumas dēļ nevar palīdzēt latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis.

"Wizards" izbraukumā ar 108:103 (25:30, 18:28, 28:23, 37:22) uzvarēja līgas vājāko komandu Hjūstonas "Rockets".

Līdera cienīgu spēli "Wizards" rindās aizvadīja Kails Kuzma, kura kontā 33 punkti un deviņas atlēkušās bumbas, savukārt 17 punkti Bredlijam Bīlam.

Vašingtonas komandā debijas spēli pēc maiņas darījuma ar Losandželosas "Lakers" aizvadīja aizsargs Kendriks Nans, kurš 12 minūtēs guva četrus punktus un izpildīja četras rezultatīvas piespēles.

Tikmēr "Rockets" rindās ar "triple-double" atzīmējās talantīgais turku centrs Alperens Šengins - 21 punkts, 11 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles. Savukārt 16 punktus un 13 bumbas zem groziem pievienoja Kenjons Mārtins juniors.

"Wizards" šī uzvara gan nāca grūtā cīņā, jo vēl pirmā puslaika beigās viesi no Vašingtonas atradās iedzinējos ar 19 punktu starpību (36:55). Tomēr otrais puslaiks bija pavisam citādāks, un ceturtās ceturtdaļas ievadā pēc Kuzmas precīzā tālmetiena izdevās izvirzīties vadībā, to arī nosargājot.

Vašingtona ar 22 uzvarām 48 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas 11. vietā. Tikpat uzvaru guvusi arī desmitajā pozīcijā esošā Čikāgas "Bulls", kuras kontā par vienu aizvadītu spēli mazāk.

Porziņģis potīti sastiepa pagājušās nedēļas sestdienā pret Orlando "Magic" un laukumā viņš varētu atgriezties ne ātrāk par nākamo nedēļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!