Latvijas čempionvienība futbolā "Riga FC", kas ceturtdien palika soli no iekļūšanas UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, sporta arbitrāžas tiesā (CAS) apelējusi Starptautiskās futbola federāciju asociācijas (FIFA) lēmumu klubam piešķirt 600 tūkstošu eiro sodu par nelikumīgu Kotdivuāras futbolista Sedrika Gogua pāreju uz komandu, liecina portāla "Delfi" rīcībā esoša informācija.

Kotdivuāras centra aizsargs Sedriks Gogua pirmos ievērības cienīgos sasniegumus profesionālajā futbolā panāca Somijas augstākās līgas klubā Seinajoki SJK. Tā rindās futbolists 2014. un 2015. sezonu laikā laukumā izgāja 52 spēlēs, pirmajā gadā Somijas Futbola asociācijas (SPL) vērtējumā 20 gadu vecumā tiekot atzīts par līgas labāko aizsargu, bet otrajā gadā palīdzot kaldināt SJK vēsturē pirmo Somijas čempionu titulu.

1994. gadā dzimušā futbolista prasmes novērtēja Serbijas futbola flagmanis Belgradas "Partizan", kas pēc portāla "transfermarkt" informācijas futbolistu iegādājās par 300 tūkstošiem eiro. Klubs oficiālajā paziņojumā vēstīja, ka aizsargs ar vienību noslēdzis četru gadu ilgu līgumu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!