Foto: F64

Latvijas Hokeja federācija (LHF) nebija domājusi atlaižu kodu uz Latvijas izlases spēļu biļetēm piedāvāt plašākai sabiedrībai, bet cenu politikas maiņa uz divām gaidāmajām Latvijas spēlēm pret Slovēniju un Kazahstānu saistīta ar vairākiem faktoriem, portālam "Delfi" skaidroja pasaules čempionāta rīkotāja SIA "Hokeja akadēmija" vadītājs un LHF valdes loceklis Edgars Buncis.

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā piektdien un sestdien gaidāmas divas svarīgas spēles cīņā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, tiekoties attiecīgi ar Slovēniju un Kazahstānu. Jau ceturtdienas vakarā un vēlāk piektdienas rītā sociālajos tīklos izplatījās LHF sūtīts epasts saviem biedriem, hokeja klubiem un jauno hokejistu ģimenēm ar piedāvājumu iegādāties biļetes uz šīm spēlēm ar 50% atlaidi.

"Nopludinātais" kods devis milzīgu efektu uz biļešu tirdzniecības apjomiem. Biļetes uz sestdienas vakara spēli pret Kazahstānu strauji izķertas un vairs nav pieejamas, bet uz piektdienas pēcpusdienas spēli pret slovēņiem raksta publicēšanas brīdī bija atlikušas tikai mazāk par 300 biļetēm, lai gan spēles rītā bija apmēram 2500.

Latvijas otro uzvaru pasaules čempionātā pār Norvēģiju trešdien "Arēnā Rīga" skatījās vien 6872 cilvēku un tirdzniecībā palika apmēram 3000 biļešu. Buncis neslēpj, ka norvēģu fanu mazā interese bijis negatīvs pārsteigums, tāpat mazā slovēņu līdzjutēju interese pārsteigusi. Rīkotāji cerējuši uz apmēram 1500 slovēņu faniem, bet tā vietā Rīgā ieradusies viena lidmašīna ar līdzjutējiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!