Vimbldonas tenisa čempionāta organizētāji pēc tā noslēgšanās apkopojuši turnīra smieklīgākos notikumus, starp kuriem pamatīgi izcēlušies Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko un skandalozais Austrālijas pārstāvis Niks Kirioss.

Lai gan Ostapenko dāmu vienspēļu turnīrā zaudēja jau pirmās kārtas spēlē, Latvijas pārstāvei Vimbldonā ilgāk ļāva uzturēties veiksmīgā dalība jaukto dubultspēļu sacensībās. Tenisiste pārī ar zviedru Robertu Lindstedu vien finālā ar 2-6, 3-6 piekāpās Latišai Čanai (Taivāna) un Ivanam Dodigam (Horvātija).

Tomēr 22 gadus vecā sportiste pietiekami lielu uzmanību sev pievērsa arī trīs turnīra gaitā veiktu neveiksmīgu servju dēļ. Ostapenko divreiz ar bumbiņu trāpīja savam pāriniekam Lindstedam, bet vienreiz guva punktu, jo trāpīja pretiniecei Alizē Kornē.

Savukārt Niks Kirioss patiesu teātri sagādāja otrās kārtas spēlē, kurā tenisists atzina personīgā sāncenša Rafaela Nadala pārsvaru. Austrālietim pietika vien ar divām spēlēm, lai apkopojumā varētu tikt iekļautas vairākas epizodes ar viņa dalību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!