Foto: DELFI

12. augustā aizvadīts otrais Vegānfestivāls, par kura norises vietu šogad tika izraudzīts Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs. Arī šogad visas Vegānfestivāla aktivitātes bija pieejamas bez maksas. Apmeklētājiem varēja visas dienas garumā baudīt ģimenēm draudzīgu atmosfēru, labu mūziku, noderīgas meistarklases, iepirkties tirdziņā un, protams, gardi paēst.

Arī šogad festivāla organizatori piedāvāja izglītošanās un izklaides iespējas visu vecumu viesiem, tāpat kā pērn, īpaši padomājot par ģimenēm ar bērniem.

Festivāla apmeklētājiem bija iespēja noklausīties uztura speciālista lekciju, uzzināt, kur vegāni ņem olbaltumvielas, paplašināt savu redzesloku par vides aktualitātēm, noklausīties "zero waste" lekciju un iemācīties izgatavot kosmētikas līdzekļus. Vegānfestivāls šogad piedāvāja arī plašu jogas programmu visas dienas garumā un dažādas sportiskas aktivitātes, kā arī iespēju iegūt vērtīgus padomus no sertificētas fitnesa treneres.

Interesenti varēja piedalīties aizraujošās ēdiena gatavošanas meistarklasēs, apgūstot, kā pagatavot vegānisku kūku, veselīgas saldās un sāļās pankūkas, humusu, līdzdarboties suši meistarklasē, nobaudīt gardus ēdienus no dažādiem tirgotājiem, iegādāties vegānisku produkciju.

Lūk, ieskats otrā Vegānfestivāla norisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!