Nikolas atvilktne - 65
Foto: Privātais arhīvs
Jūnija beigās neplānoti sanāca paviesoties ģimenes restorānā "Dundagas rezidencē", kas sagadīšanās pēc bija arī tā atklāšanas diena. Lai gan būts daudz kur, šajā vietā sajutu savā ziņā nepieredzēti lielu vienotību (starp viesmīļiem un vadītājiem), mieru un gaisīgu atmosfēru. Iespējams, tādēļ, ka restorāns atvērts ciemā, nevis lielā pilsētā, bet, iespējams, tādēļ, ka restorāna radīšana tik daudz prasījusi no tā saimniekiem, kas turklāt turpat, rezidences mājā, arī dzīvo. Tā nu sanācis, ka viņu mājvieta kļuvusi par publisku vietu.

Aicināju uz sarunu restorāna saimniekus Sintiju Kristiānu un Dāvi Freimutus. Sarunā viņi atklāj, kāpēc tieši Dundaga kļuvusi par restorāna mājvietu, kas ir gardākais ēdiens viņu piedāvājumā un daudz ko citu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!