30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
40 gcaļa gaļa40 gvārīti rīsi10 gkukurūza20 gburkāni50 mlūdens
Sagatavošana
1
Cāli iepriekš cep cepeškrāsnī nelielā karstumā ar vāku nosegtā traukā vai folijā.
2
Noņem ādu un kaulus, lai paliktu tikai mīkstā gaļa.
3
Burkānus izvāra mīkstus.
4
Pagatavo biezeni no cāļa gaļas, rīsiem, kukurūzas un burkāniem.
5
Vajadzības gadījumā sajauc ar novārījuma ūdeni.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit