Gardām pusdienām - makaroni ar malto gaļu un dārzeņiem un šampinjoniem.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
300 gmaltā gaļa300 gmakaroni100 gšampinjoni1 gab.paprika1 gab.burkāns tomātu mērce sāls pipari eļļa

Pagatavošana

1

Nomazgātus šampinjonus un papriku sagriež. Burkānu nomizo un sarīvē uz dārzeņu rīves.

2

Sakarsētās taukvielās apcep dārzeņus, pievieno sāli. Dārzeņiem pieliek tomātu mērci un nedaudz pasautē.

3

Malto gaļu uz pannas apcep, pievieno sāli un piparus. Kad maltā gaļa apcepusies, tai pievieno dārzeņu maisījumu. Un sautē kopā vēl apmēram 5 minūtes.

4

Vieglā sālsūdenī novāra makaronus. Nokāš ūdeni.

5

Vārītajiem makaroniem pievieno maltās gaļas un dārzeņu masu. Visu kārtīgi samaisa.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!