Foto: Publicitātes foto
Kā ātri pagatavot un garšīgi un skaisti pasniegt lielāko rudens ogu, iesaka "Maxima Latvija" vēstnesis un šefpavārs Raimonds Zommers.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgķirbis400 gTrikāta sniega bumbas100 mlolīveļļa4 ĒKbalzāmetiķis pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasbaziliks

Sagatavošana

1

Plāni sagriež ķirbi šķēlēs.

2

Uzsilda pannu, kad tā ir uzkarsusi, pannā lej olīveļļu un liek cepties ķirbju šķēles.

3

Šķēles apcep no abām pusēm līdz brūnas.

4

Izceptajām ķirbja šķēlēm pārlej balzāmetiķi, uzkaisa sāli un piparus, pasniedz ar sniega bumbām vai cita veida mīksto sieru un svaigām bazilika lapiņām.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!