Fоtо: Rimi Gardēži publicitātes foto
Kad svētku galdā gribas likt ko īpašāku, der piedomāt pie noformējuma. Pīles fileju var pasniegt ar divām mērcēm, kas būs garšīgs un skaists pārsteigums. Recepti iesaka šefpavārs un "Rimi" gardēdis Mārtiņš Sirmais.

::recepte::

Pīli nosusina, apsāla un apcep uz pannas zeltaini brūnu no abām pusēm – lēnām, vispirms ar ādu uz leju.

Cepšanu pabeidz iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 12 minūtes.

Pagatavo sarkano mērci: ķiršu un granātābolu sulu lej mērču katlā, pievieno garšvielas un novāra līdz sīrupa konsistencei, tad pievieno dzērvenes un granātābolu sēklas.

Pagatavo balto mērci: skābajā krējumā iecilā citrona mizu un sulu.

Pīli pasniedz ar abām mērcēm, veidojot sarkanbaltsarkanu krāsu salikumu.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !