![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/9c754d60-5abf-11ed-9bff-a35492d3c971.jpg?w=576&h=313)
Nav šaubu, ka internetā var atrast daudz un dažādas receptes. Katra gaumei savu! Arī mēs "Instagram" dzīlēs, konkrētāk Evelīnas Luīzes Lapiņas kontā, atradām Āzijas karija sautējuma recepti un izmēģinājām. Novērtē, kā tas "Tasty" izdevās un izmēģini arī pats!
30recipe.minutes
11recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
400 gvistas fileja1 gab.paprika250 gķiršu tomāti1 gab.sīpols150 gzaļās pupiņas3 gab.ķiploka daiviņas250 mlkokosriektu piens teriyaki mērce karija garšviela lociņi sezama sēklas
recipe.preparation
1
Vistas fileju sagriež gabaliņos un iemarinē terijaki mērcē uz vismaz 10 minūtēm.
2
Tad to liek cepties kopā ar sīpolu, sasmalcinātu ķiploku un karija garšvielu.
3
Pēc brīža pievieno sagrieztu papriku, ķiršu tomātus un zaļās pupiņas.
4
Ļauj visam izsutināties un beigās pievieno kokosriekstu pienu.
5
Pasniedz kopā ar rīsiem vai nūdelēm.
6
Pārber ar lociņiem un sezama sēkliņām.
Šeit "Tasty.lv" izmēģinājums! Baudījām ar lapu salātiem un marinētiem gurķīšiem!
![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/9c4563c0-5abf-11ed-8826-635d5a9ce2fc.jpg?w=876)
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь