90Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgSauss biezpiens3 gab.olas4 ĒKrīsu milti1 TKcepamais pulveris pēc garšaseritrols4 gab.rabarberi300 ggrieķu jogurts pēc garšaseritrols1 gab.citrona miziņa
Sagatavošana
1
Rabarberus sagriež, apber ar eritrolu (vai citu saldinātāju), lai saldāki. Vislabāk to izdarīt iepriekšējā dienā pirms cepšanas.
2
Samaisa visas mīklas sastāvdaļas, izklāj uz pannas kā pamatni, izveido maliņas. Vislabāk to darīt ar rokām.
3
Rabarberus samaisa ar grieķu jogurtu.
4
Cep 190 grādu temperatūrā apmēram 35-40 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit