Foto: Shutterstock
Sātīgas un karstas maizītes reizēm, kad gribas ātri uzkraukšķināt garšīgi. Avokado lieliski sadraudzēsies ar mutē kūstošo grilsieru, bet pavasarīgu un vitamīniem bagātu piešprici grauzdiņam piešķirs dīgsti.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 šķēlesciabata vai cita kraukšķīgā maize1 gab.avokado1 TKcitronu sula pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasčili pārslas4 šķēlesgrilsiers sezama sēkliņas redīsu dīgsti

Sagatavošana

1

Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un ar karoti izgrebj. Liek trauciņā, pārslaka ar citronu sulu un ar dakšiņu saspaida putriņā. Pievieno sāli, piparus un čili pārslas.

2

Maizes šķēlītes apgrauzdē tosterī vai uz sausas, karstas pannas no abām pusēm, līdz zeltainas un kraukšķīgas.

3

Nogriež biezas grilsiera šķēles, uzkarsē grilpannu (derēs arī parastā panna vai sviestmaižu grils) un apcep, lai siers sāk apbrūnēt.

4

Kārto grauzdiņus – vispirms uz maizes šķēlītēm ziež avokado masu. Pārkaisa sezama sēkliņas, dīgstus un tad virsū liek apcepto grilsieru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!