Fоtо: Privātais arhīvs
Sapņojot par Andalūziju, kur gaspačo aukstā zupa ir cieņā, vērts ātro versiju pagatavot, lai aizceļotu uz Spāniju kaut ar zupas bļodiņas palīdzību. Recepti iesaka Līga Birzniece ēst gatavotāju grupā "Latvieši UK gatavo".
30recipe.minutes
11recipe.ingredients
viegli

recipe.ingredients

recipe.portions: 8
2 gab.gurķi2 gab.paprika2 gab.burkāni1 gab.svaigais čili pipars1 bunte baziliks2 bundžas konservēti tomāti gabaliņos1 ltomātu sula1 ldārzeņu sula pēc garšasolīveļļa pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

recipe.preparation

1

Gurķus, paprikas, burkānus sarīvē. Čili piparu pārgriež, izņem sēkliņas un smalki sakapā. Sasmalcina baziliku. Visu liek lielā traukā.

2

Pievieno konservētos tomātus, tomātu sulu, dārzeņu sulu, nedaudz olīveļļas, kā arī sāli un svaigi maltus piparus. Apmaisa, atdzesē un pasniedz.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !