Foto: Privātais arhīvs
Recepte, kas noskatīta plašajā internetā un pielāgota vēl labākai garšai. Iesaka "Tasty.lv" lasītāja Eva.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

tortiljas vistas fileja sīpols paprika ķiploki sojas mērce saldskābā mērce sāls, pipari kūstošs siers

Sagatavošana

1

Smalki sagrieztu sīpolu sagriež ar papriku un sakapātu ķiploku (var izmantot arī ķiploku sāli).

2

Pievieno plānās strēmelēs sagrieztu vistas fileju un apbrūnina, tad pievieno sojas mērci un saldskābo mērci (var iztikt, bet labāk likt, ja patīk karamelizēta garša). Visu samaisa.

3

Veido kesadiljas – uz pannas, kurā uzkarsēts nedaudz eļļas, liek tortiljas plāksni, pārkaisa ar rīvētu sieru, pāri kārto sacepto vistu ar papriku un sīpoliem, tad atkal pārkaisa sieru. Pārsedz ar tortilju.

4

Cep apmēram 3-4 minūtes no abām pusēm, līdz siers izkusis.

Bauda tāpat vai pie kabaču biezzupas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!