20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
paciņa vājpiena biezpiens rīvēts siers dilles loki garšvielas1 gab.ola piens tortiljas pankūkas
Sagatavošana
1
Vājpiena biezpienam pievieno rīvētu sieru (labāk liesu), sīki sakāptus zaļumus (lokus un dilles) un garšvielas. Ja masa šķiet pārāk sausa, pievieno pēc patikas bezpiedevu jogurtu vai skābo krējumu (15%).
2
Visu rūpīgi samaisa.
3
Citā bļodiņā sakuļ vienu olu un mazliet pielej klāt pienu.
4
Tortiljas pankūku uztaisa par taisnstūri (te labāk var jau uzreiz izvēlēties pilngraudu lavašu), sagriež platās strēmelēs, pilda pildījumu un sarullē gluži kā pildīto pankūku.
5
Pankūkas iemērc olas-piena maisījumā un uz sakarsētas eļļas liek cepties.
6
Cep, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit