Foto: DELFI
Šī mutē kūstošā šķiņķa karstmaizīte ir lieliska vairāku iemeslu dēļ. Tā lieliski iederas brokastīs, kā arī vēsā rudens vakarā kopā ar tomātu krēmzupu. Mmmm!
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

12 tostermaize6 gab.šķiņķa šķēles6 gab.siers (šķēlēs)150 grīvētais siers2 gab.olas piens sāls pipari

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādu atzīmei.

2

Bļodiņā sakuļ olu, pievieno nedaudz piena, sāli un piparus.

3

Sešas tostermaizes šķēles no abām pusēm izmērcē "sakulčinājumā" (sakultajā masā).

4

Izmērcētās maizītes liek seklā cepešpannā, kas izklāta ar cepamo papīru.

5

Virsū liek siera šķēli, tad šķiņķi un visu noslēdz ar olā izmērcētu tostermaizes šķēli.

Foto: DELFI
6

Pāri pārber rīvētu sieru un garšvielas – picas garšvielu vai oregano.

7

Cep 200 grādos 15 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!