Foto: Shutterstock
Krāsnī cepts lasis ar citronpipariem bez pievienota sāls ļaus izbaudīt lasi jaunās garšu niansēs.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.lasis0.5 ĒKolīveļļa1 ĒKcitronpipari bez pievienota sāls3 gab.svaigi diļļu kātiņi2 TKcitronpipari bez pievienota sāls200 mlskābais krējums200 gcukurzirņi1 ĒKsviests

Sagatavošana

1

Uzkarsē krāsni līdz 200°C.

2

Iezied lasi ar olīveļļu un liec cepamtraukā.

3

Pārkaisi lasi ar citronpipariem bez pievienota sāls un cep krāsnī aptuveni 10 minūtes.

4

Rotā ar svaigām dillēm.

5

Pagatavo mērci: bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas (2 tējkarotes citronpiparu bez pievienota sāls + 200 ml skābā krējuma) un labi samaisi.

6

Piedevu pagatavošana: piepildi divas trešdaļas katla ar ūdeni, uzvāri.

7

Liec cukurzirņus verdošajā ūdenī un vāri minūti.

8

Nokās, samaisi ar sviestu un pasniedz bļodā.

9

Pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem un citronu daiviņām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!