![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/c05078b1-3eee-4ef3-b5a7-b87b8b2294c1.jpg?w=576&h=313)
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Lai sāktu kārtot salātus, sākumā jāsagatavo visas sastāvdaļas pa rokai: vārītus kartupeļus un burkānus sarīvē; tas pats jādara ar vistas fileju – jāizvāra un smalki jāsagriež; sīpoli jānomizo un jāsagriež šķēlītēs (sīpolu lielumu jāizvēlas pēc paša gaumes, ja nepatīk sajust lielos gabalus, tos var sakapāt); jāizvāra olas un tās jāsarīvē un marinēti šampinjoni jāsarīvē.
Pirmajā kārtā kārto: kartupeļus, svaigu sīpolu, majonēzi un pāri pārber sāli.
Otrajā kārtā: sarīvēti marinēti šampinjoni.
Trešajā kārtā: rīvēts burkāns, sāls, majonēze.
Ceturtajā kārtā: vārīta vistas fileja + majonēze.
Piektajā kārtā: rīvētas olas.
Pēdējā dekoram un nobeigumam – konservēta kukurūza un zaļumi pēc izvēles.
Visam ļauj savilkties, uz nakti ieliekot salātu trauku ledusskapī.
Lai labi garšo!