Foto: DELFI
Visas mīļākās sastāvdaļas uz vienas maizītes. Nekas grūts, bet ļoti garšīgs! Maizītes veidu – izvēlies pēc savas gaumes, tā var būt tostermaize vai bagete. Papildus pievieno svaigu baziliku vai rukolu! Šo maizīšu sinonīms – svaigums.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

tostermaize vai bagete mocarella pesto tomāts prošuto šķiņķis baziliks vai rukola

Pagatavošana

1

Tostermaizes šķēli apsmērē ar pesto (ja pesto garšo ļoti, ļoti, tad apsmērē abas šķēles ar to – gan apakšējo, gan virsējo). Ja izvēlies bageti, tad to pārgriez uz pusēm un arī pārzied ar pesto.

2

Pa virsu pesto liek mocarellas sieru, prošuto šķiņķi, tomātus un, ja vēlas, baziliku vai rukolu. Ja svaigā veidā nav, tad pāri pārber bazilika vai oregano garšvielu.

3

Kārtojumam pa virsu liek tostermaizes šķēli vai bagetes šķēli.

4

Cep 200 grādos 10-15 minūtes.

Lai izdevušās brokastis!

Pievienotas divas "Instagram" receptes, kur bagetes tiek pildītas ar šo pildījumu – vienā no receptēm cepeškrāsns netiek izmantota, bet bagete tiek apcepta uz ieeļļotas pannas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!