Foto: Publicitātes attēli
Rudens ir klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks baudīt sezonas krāsas un garšas. Vai zināji, ka bietes ir ne tikai sarkanas, bet arī dzeltenas un baltas? Šogad biedrības “Latvijas Mazpulki” bērnu un jauniešu izaudzēto ražu – krāsainās bietes – iesakām pagatavot krāsainos biešu čipsos!
20Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 gab.Mazpulcēnu krāsainās bietes jūras sāls olīveļļa

Sagatavošana

1

Bietes nemizo, tikai nomazgā un sagriež ļoti plānās šķēlītēs.

2

Cepamo pannu ar otiņu iesmērē ar pavisam nedaudz olīveļļas. Uz tās izkārto sagrieztās biešu šķēlītes.

3

Visu liek līdz 200ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.

4

Izņem no krāsns un pārkaisa ar jūras sāli.

5

Nenoņemot no cepamās pannas, atdzesē.

Lai izdevusies uzkoda!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!