Foto: Ināra Lācarus
Par šo gardo pastas ēdienu receptes autore Ināra Lācarus saka: "Atkal mans sacerējums no tā, kas ledusskapi dzīvo!" Jā, tieši tik vienkārši – atver ledusskapi, paņem visas gardās sastāvdaļas, no tām izveido mērci un pievieno makaronus! Viens, divi un vakariņas galdā!
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 gab.vistas fileja200 gšampinjoni200 mlsaldais krējums100 grīvēts siers1 gab.sarkanā paprika200 gmakaroni garšvielas

Sagatavošana

1

Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep eļļā. Pievieno vistas gaļas garšvielu, sāli, piparus, kaltētus sīpolus un paprikas pulveri.

2

Pannas saturam pievieno iepriekš sagrieztus šampinjonus un, ja vēlas, kubiņos sagrieztu sarkano papriku. Ja paprika negaršo, var pievienot puravu.

3

Lej klāt 200 ml saldā krējuma un pasutina.

4

Beigās pievieno 100 gramus rīvētā siera.

5

Vāra makaronus (var izmantot jebkādu pieliekamā plauktos atrodamo pastu, tomēr receptes autore iesaka izmantot ligzdiņas), sekojot norādēm uz iepakojuma.

6

Kad makaroni izvārījušies, tos iemaisa mērcē.

Lai gardas pusdienas vai vakariņas!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!