Foto: Viktorija Kožemjakina
Svinot Latvijas jubileju, ir īstais brīdis pārsteigt sevi un viesus ar skaistu un gardu dzērienu. Rūgteni reibinošo kokteili ar kafijas putām pagatavojusi pavāre Jevgēnija Jansone un "AlkOutlet".
10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 ĒKšķīstošā kafija1 ĒKcukurs vai medus1 ĒKūdens50 mlpiens (var lietot arī augu valsts pienu)50 mlviskijs ar kanēļa garšu (var aizstāt ar parastu viskiju vai degvīnu) ledus kanēļa standziņas rotāšanai

Sagatavošana

1

Ar piena putotāju, mikseri vai putojamo slotiņu saputo šķīstošo kafiju ar cukuru un ūdeni līdz stingrām putām. No sākuma var šķist, ka neputosies, bet vajag mazliet pacietības, putojot ilgāk. Tad viss izdosies!!

2

Glāzē liec ledu, pielej viskiju ar kanēļa garšu, pa virsu uzlej pienu (var izmantot arī augu valsts pienu) un virsū ar karoti uzliec saldās kafijas putas.

3

Rotā ar kanēļa standziņām un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!