Foto: Publicitātes foto
3. augustā Esplanādē pie Raiņa pieminekļa no pulksten 11 līdz 23 notiks trešais Rīgas burgeru festivāls. Apmeklētāji tiks pārsteigti ar vēl neredzētām burgeru variācijām, par ko parūpēsies 25 labākie Rīgas un apkārtnes restorāni un burgernīcas. Visu dienu notiks arī dažādas jautras aktivitātes gan lieliem, gan maziem, būs iespēja piedalīties konkursos, kā arī baudīt atspirdzinošus dzērienus un lielisku festivāla atmosfēru vakara koncerta laikā, informē festivāla organizatori.

Pirmo Rīgas burgeru festivālu, kas notika 2017. gadā Doma laukumā, apmeklēja vairāk nekā 4000 cilvēku. 2018. gadā festivāls uzņēma apgriezienus, Esplanādē pulcinot jau ap 12 000 apmeklētāju. Arī šogad par pasākuma vietu ir izraudzīts Esplanādes parks, lai vasaras gardākajā festivālā kopā pulcētu vēl vairāk burgeru mīļotāju.

Trešajā Rīgas burgeru festivālā par garšu emocijām rūpēsies "Easy Beer", "Roof Bar-B-Q & Music", "Resto-Rātors", "St. Petrus", "Burger Studio", "Čarlstons", "Annas dārzs", "SuVide", "Hercogs", "Steiku haoss", "Meat Chef", "Sushi un Burrito Brothers", "BAO+", "Sidrabi", "Big Bad Bagels", "Vegstop", "Burgeru māja "Lielais Kristaps"", "Equus", "Hugo Café", "Two More Beers", "OZO" un vēl citi.

Festivāla ietvaros tiks noteikts arī festivāla labākais burgers, kā arī norisināsies lielais burgeru ātrēšanas čempionāts.

Teritorijā paredzēts gan aktivitāšu zona, gan ēšanas zona, kā arī starp galveno “Burgera bulvāri” un “Garšīgo gatvi” atradīsies "chill lounge" zona, kur laiski izbaudīt maltīti un festivāla atmosfēru. Vakara gaitā uz festivāla skatuves izskanēs muzikāli priekšnesumi.

Sīkāku informācija par pasākumu meklē te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!