Soli pa solim: kas jāņem vērā, gatavojot romantisko ciparburtu kūku
Foto: Shutterstock

Viena no aktuālākajām romantisko kūku modes tendencēm šobrīd ir ciparburtu kūka no čagana biskvīta kārtām, kas klātas ar kārdinošām vaniļas krēma bumbiņām, dekoram izmantojot maigos pasteļtoņos ieturētus ziedus, augļus, bezē cepumiņus, makarūnu pusītes un citus labumus, kas kūku padara tik kārdinošu, ka to gribas apēst jau ar acīm vien.

Mēs gribam iedrošināt tos, kuri domā, ka pagatavot šādu apēdamu mākslas darbu ir pa spēkam tikai profesionāļiem. Protams, lai pārsteigtu kādu sev mīļu cilvēku, uzdāvinot viņam zīmīga cipara vai burta formā veidotu kūku, nāksies papūlēties, bet, soli pa solim sekojot mūsu padomiem, arī tevis gatavotā kūka noteikti izdosies "Instagram" publikācijas cienīga.

Tādēļ šoreiz stāstīsim, kā pagatavot kūkas krēmu, lai tas neizplūstu un būtu viegli formējams, kā izcept tik vieglu un gaisīgu biskvītu, lai glītās krēma "pumpiņas" nesaplaktu zem tā smaguma, un atklāsim knifus, kas jāņem vērā, dekorējot šo pavasarīgi gaisīgo kūku.

Pirms ķeries pie darba, iedvesmai noskaties video, kur var izsekot ciparburtu kūkas tapšanai.

Source

Tasty

Tags

Konditoreja Virtuves gudrības Tortes un kūkas
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form