Ceļvedis garšaugu pasaulē – desmit zaļumi aromātiskai maltītei
Foto: Shutterstock

Kaislīgam kulināram ir zināms, ka bez garšaugiem ēdieni ir neizteiksmīgi. Dilles, pētersīļi vai timiāns – nav nozīmes, kuru tu izvēlies, ja nepratīsi to pareizi pielietot. Uzmanība ir jāpievērš tam, kādu ēdienu katrs garšaugs paspilgtina, ar kuriem garšaugiem un garšvielām to kombinēt, kā arī tas, kādu eļļu pievienot. Lai tava maltīte būtu restorānu cienīga, ņem talkā šo sarakstu un dodies uz virtuvi eksperimentēt!

Source

Tasty

Tags

Sarakstu karuselis Kinza Pētersīļi Timiāns Spināti Sīpolloki Salvija Rozmarīns Piparmētras Garšvielas un garšaugi Dilles Baziliks
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form