Oktobra izaicinājums – kāpostu tīteņi: kā tos pagatavot, nepieļaujot iesācēju kļūdas
Foto: Shutterstock

Sulīgi kāpostu tīteņi oktobrī ir īsts glābiņš tiem, kam vēl nav pieslēgta apkure, jo uz plīts kūpošs katls ar gardu un mājīgu ēdienu ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai sasildītu drēgno mājokli un piepildītu kurkstošo vēderu.

Ja, pieaicinot talkā ģimeni, šodien pagatavosi lielo katlu ar kāpostu tīteņiem, par vakariņu gatavošanu varēsi aizmirst līdz pat nedēļas nogalei. Turklāt, jo vairāk tos sildīsi, jo tīteņi būs gardāki.

Iedvesmojies no "Tasty" padomu krājumiem un "Cālis" virtuves foruma lietotāju ieteikumiem, lai uzzinātu, kā vislabāk apvārīt kāpostu lapas, kādu pildījumu izvēlēties, un kā apcept tīteņus pirms sautēšanas, lai tie nepiedegtu pie pannas.

Tags

Dienas padoms Ēdiens Burkāni Kāposti Ķīnas kāposts Ķiploki Savojas kāposti Sīpoli Skābs krējums Tomāti Tomātu sula Mērces Pusdienas Vakariņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form