Foto: Shutterstock
Lai nobaudītu izcili gardus suši, ne vienmēr obligāti ir jādodas uz japāņu restorānu. Atliek vien apbruņoties ar pacietību, pietiekami izstudēt receptes un ķerties pie darba. Ja arī tu esi nolēmis beidzot iemēģināt roku suši rullēšanā, tad lieti noderēs kāds no "Tasty" padomu vācelītes rakstiem.

No tiem uzzināsi to, kā izvārīt suši rīsus tā, lai tie būtu izcili gardi un nesanāktu irdeni. Tāpat mājās vari iemācīties arī pagatavot marinēto ingveru – neatņemamu suši maltītes sastāvdaļu, kas domāta tam, lai starp suši gabaliņu ēšanu atsvaidzinātu garšu un labāk izjustu katru garšas niansi. Tāpat pie reizes vari palasīt vairāk par japāņu grezno virtuvi un iedvesmoties, pirms suši rullīši vēl tiek celti galdā.

Bet, ja vajag redzēt, kā suši tiek rullēti, lai būtu uzskatāms piemērs – iedvesmojies no šefpavāra Endija Bērziņa video. Taču vispamatīgāko suši gatavošanas mākslas aprakstu iegūsi, ja sekosi norādēm soli pa solim. Tev noteikti izdosies gardi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!