10 auksto zupu receptes ar kefīru atvēsinošai ēdienreizei
Foto: Shutterstock

Tveicīgajās vasaras dienās, kuras šogad seko viena otrai bez atelpas, nav nemaz tik viegli izplānot ēdienkarti tā, lai nenopūlētos pie karstas plīts. Tomēr ir viens ēdiens, kas glābs pat vistveicīgākajā dienā – aukstā zupa. Viena no visērtāk pagatavojamākajām aukstās zupas variācijām ir zupa uz kefīra bāzes, tāpēc "Tasty" parūpējās un apkopoja 10 gardas receptes, lai nebūtu jālauza galva, ko atvēsinošu celt galdā.

Pamata lietas, kas nepieciešamas, lai pagatavotu kefīra auksto zupu, ir pats kefīrs un dārzeņi. Lai zupa būtu aromātiskāka, iesākumā ieteicams likt katlā sasmalcinātus zaļumus, pievienot šķipsnu sāls un ar koka stampiņu vai karoti kādu brīdi paberzēt zaļumus, lai no tiem izdalītos sulas.

Tālāk jau katram pašam atliek izvēlēties to, kas visvairāk tīk. Piemēram, zupu var atstāt baltu un iejaukt tajā vien sagrieztus gurķus, redīsus un desu. Bet, ja vismīļākā ir rozā biešu zupa, tad atliek vien par pamatu izvēlēties marinētas vai vārītas bietes, pievienot zaļumus un svaigus gurķus, un atveldzējoša maltīte gatava!

Source

Tasty

Tags

Aukstās zupas Aukstās zupas
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form