Foto: Shutterstock
Domājot par austrumu saldumiem, prātā nāk vīzijas no "100 un vienas nakts pasakām" - eksotiskas skaistules, slīgstot krāsainu spilvenu krāvumos, laiski mielojas ar augļiem un saldumiem, kuri izkārtoti uz izrakstītām sudraba paplātēm. Lukums un halva ir vieni no izslavētākajiem kārumiem, turklāt tu tos vari vienkārši pagatavot savā virtuvē. Piedāvājam sešas receptes, kurās apvienojas austrumniecisks šarms un pasakaina garša.

Halva ar vaniļu

Foto: Shutterstock
Halva ar vaniļu - našķim pie tējas vai kafijas.

Lasīt vairāk

Lukums no mandelēm un kokosriekstu skaidiņām

Foto: Shutterstock
Lukums no mandelēm un kokosriekstu skaidiņām - īpaši austrumu saldumu mīļotājiem.

Lasīt vairāk

Halva no medus

Foto: Shutterstock
Halva no medus - ātri pagatavojams saldums.

Lasīt vairāk

Mannas halva

Foto: Shutterstock
Mannas halva - austrumniecisks saldais ēdiens no mannas, riekstiem un rozīnēm.

Lasīt vairāk

Rahatlukums no citrusiem

Foto: Shutterstock
Rahatlukums no citrusiem - īstiem saldummīļiem.

Lasīt vairāk

Halva no saulespuķu sēklām

Foto: Shutterstock
Halva no saulespuķu sēklām kārumam pie tējas.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!