Smilšu mīklas groziņi ar tomātiem un sīpoliem
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
smilšu mīkla
smilšu mīkla
1
1 tomāts
tomāts
1
1 sīpols
sīpols
 
tomātu-bazilika pesto
tomātu-bazilika pesto
 
Parmezāna siers
Parmezāna siers
 
saldā čili mērce
saldā čili mērce
 
salātlapas
salātlapas
Piederumi:
 
seklas metāla formiņas
seklas metāla formiņas
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Garšīga alternatīva ierastajai brokastu omletei, kad gribas ko sātīgāku. Trauslās smilšu mīklas groziņos likti sulīgie tomāti un asie sīpoli, bet klāt pievienots arī tomātu pesto un čili mērce pikantumam. Receptes autore iesaka smilšu mīklas vietā pamēģināt arī mīklu, kam pievienots siers, lai garša būtu vēl izteiksmīgāka.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Iepriekš pagatavotu smilšu mīklu (piemēram, pēc šīs receptes) lipina cepšanas formiņās (ne pārāk biezā, ne pārāk plānā kārtā).

    Pēc tam sagriež tomātu un sīpolu. Formiņas apakšā liek tējkaroti tomātu - bazilika pesto (recepti meklē šeit) un izsmērē to pa apakšu.

    Mīklā liek tomātu un sīpolu, apkaisa ar Parmezāna sieru.

    Liek cepties cepeškrāsnī uz vidējām restītēm aptuveni 220 grādos. Cep 15-20 minūtes, kamēr tartalete gatava.

    Izņem ārā no cepeškrāsns, apsmērē ar saldo čilli mērci un dekorē ar zaļajām salātlapām.

    ::!recepte!!

    Tartaletēm var izmantot arī citus dārzeņus pēc vēlēšanās.

    Recepti iesūtīja: Agate Mališeva.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form