Gardās rāmen nūdeles ar pīles vai vistas fileju
Foto: "Pērle" publicitātes foto
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Nestreb tik skaļi – tā reiz bērnam teikusi katra māte. Protams, ja vien tu neesi audzis Japānā. Vai tu zināji, ka Japānā strēbšana netiek uzskatīta par nepieklājīgu uzvedību pie galda? Jebkurā gadījumā, izlem pats – strebt vai nestrebt. Bet mēs apsolām, ka ramen nūdeles ar pīli ir vairāk nekā garšīgi! Recepti iesaka "Pērle".

Ielej buljonu katlā, pievieno citronzāli, anīsu, ingveru. Vāra 30 minūtes.

  • Dažādus noderīgus buljonā vārīšanas noslēpumus un knifiņus uzzināsi, izlasot šo rakstu.

Pannā ielej eļļu, liek cepties pīles vai vistas fileju un cep 10 minūtes.

  • Šajā rakstā uzzināsi, kā pareizi cept pīles krūtiņu, lai tā nezaudētu sulīgumu, bet, lūk, te skaidrojām, kā izcept sulīgu vistas fileju.

Uzvāra rīsu nūdeles, sekojot norādēm uz iepakojuma. Gatavās nūdeles iemērc aukstā ūdenī.

Uzvāra un noloba olas.

Ielej bļodās buljonu, pievieno rīsu nūdeles, fileju, kas sagriezta sloksnēs, nedaudz kāposta lapu un uz pusēm pārgrieztas vārītas olas.

Pasniedzot pārkaisa ar lokiem, koriandru, čili šķēlītēm, zemesriekstiem un sezama sēklām.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form