Gardās rāmen nūdeles ar pīles vai vistas fileju
Foto: "Pērle" publicitātes foto
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
500 ml buljons (pīles vai vistas)
buljons (pīles vai vistas)
2
2 citronzāles stiebri
citronzāles stiebri
1
1 anīsa zvaigznīte
anīsa zvaigznīte
1
1 gabaliņš ingvera saknes (3 cm)
gabaliņš ingvera saknes (3 cm)
1
1 pīles vai vistas fileja
pīles vai vistas fileja
100 g
100 g rīsu nūdeles
rīsu nūdeles
2
2 olas
olas
3-4
3-4 pakčoja vai Ķīnas kāposta lapas
pakčoja vai Ķīnas kāposta lapas
 
rapšu eļļa "Pērle" cepšanai
rapšu eļļa "Pērle" cepšanai
 
sezama sēklas
sezama sēklas
 
čili
čili
 
sīpolloki
sīpolloki
 
kinza (koriandrs)
kinza (koriandrs)
 
grauzdēti, sasmalcināti zemesrieksti
grauzdēti, sasmalcināti zemesrieksti
  • Japāņu nacionālā virtuve
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Nestreb tik skaļi – tā reiz bērnam teikusi katra māte. Protams, ja vien tu neesi audzis Japānā. Vai tu zināji, ka Japānā strēbšana netiek uzskatīta par nepieklājīgu uzvedību pie galda? Jebkurā gadījumā, izlem pats – strebt vai nestrebt. Bet mēs apsolām, ka ramen nūdeles ar pīli ir vairāk nekā garšīgi! Recepti iesaka "Pērle".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ielej buljonu katlā, pievieno citronzāli, anīsu, ingveru. Vāra 30 minūtes.

    • Dažādus noderīgus buljonā vārīšanas noslēpumus un knifiņus uzzināsi, izlasot šo rakstu.

    Pannā ielej eļļu, liek cepties pīles vai vistas fileju un cep 10 minūtes.

    • Šajā rakstā uzzināsi, kā pareizi cept pīles krūtiņu, lai tā nezaudētu sulīgumu, bet, lūk, te skaidrojām, kā izcept sulīgu vistas fileju.

    Uzvāra rīsu nūdeles, sekojot norādēm uz iepakojuma. Gatavās nūdeles iemērc aukstā ūdenī.

    Uzvāra un noloba olas.

    Ielej bļodās buljonu, pievieno rīsu nūdeles, fileju, kas sagriezta sloksnēs, nedaudz kāposta lapu un uz pusēm pārgrieztas vārītas olas.

    Pasniedzot pārkaisa ar lokiem, koriandru, čili šķēlītēm, zemesriekstiem un sezama sēklām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form