Garneles ar ķiplokiem un papriku saldajā krējumā
Foto: Veronika Ļevša
4.4286 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
sviests cepšanai
sviests cepšanai
500 g
500 g tīģergarneles bez čaulām
tīģergarneles bez čaulām
1
1 paprika
paprika
1
1 sīpols
sīpols
4-5
4-5 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
1
1 citrons
citrons
pēc garšas
pēc garšas zaļumi
zaļumi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Kad garneles būs nokraukšķinātas, sagatavo bagetes vai čabatas šķēles, lai ar maizi varētu izslaucīt no šķīvja gardo mērcīti. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Garneles ar kiploku apcep sviestā 1-2 minūtes, līdz tās maina krāsu un kļūst rozīgas, tad uzspiež citrona sulu, izņem no pannas un ieliek atsevišķā traukā.

    Sagrieztu sīpolu un papriku apcep pannā, pievieno garšvielas. Pievieno saldo krējumu un sutina dažas minūtes.

    Liek klāt garneles, visu labi samaisa, karsē tikai tik ilgi, līdz mērce sāk burbuļot.

    Iemaisa sakapātus zaļumus.

    Var pasniegt ar makaroniem, spageti, rīsiem vai ņokiem (kā pagatavot itāliešu iecienītās kartupeļu klimpiņas, stāstījām šajā rakstā).

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form