Garneles ar ķiplokiem un papriku saldajā krējumā
Foto: Veronika Ļevša
4.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kad garneles būs nokraukšķinātas, sagatavo bagetes vai čabatas šķēles, lai ar maizi varētu izslaucīt no šķīvja gardo mērcīti. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Garneles ar kiploku apcep sviestā 1-2 minūtes, līdz tās maina krāsu un kļūst rozīgas, tad uzspiež citrona sulu, izņem no pannas un ieliek atsevišķā traukā.

Sagrieztu sīpolu un papriku apcep pannā, pievieno garšvielas. Pievieno saldo krējumu un sutina dažas minūtes.

Liek klāt garneles, visu labi samaisa, karsē tikai tik ilgi, līdz mērce sāk burbuļot.

Iemaisa sakapātus zaļumus.

Var pasniegt ar makaroniem, spageti, rīsiem vai ņokiem (kā pagatavot itāliešu iecienītās kartupeļu klimpiņas, stāstījām šajā rakstā).

Lai labi garšo!

Comment Form