Gatavs 10 minūtēs: 'Selgas' cepumu 'kartupeļi' ar iebiezinātā piena krēmu
Foto: Privātā arhīva foto
3.5000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kārojas panašķēties ar ko saldu, bet nepavisam negribas piepūlēties, gatavojot kūku vai torti un gaidīt, kad tā izcepsies. Šādās reizēs saldie "kartupeļi" būs īsts kārumnieku glābiņš, jo sulīgos, mutē kūstošos kumosiņus ar bērnības garšu, rīkojoties veikli, varēsi pagatavot nieka 10 minūtēs. Recepti iesaka Grieta Mfondouma.

Cepumus sadrupina vai sablendē.

Mīkstu sviestu sakuļ ar iebiezināto pienu un rumu (ja "kartupeļus" ēdīs bērni, rumu neliek klāt. Ja vēlas, rumu var aizstāt ar pāris ēdamkarotēm stipras melnās kafijas), pievieno cepumiem.

Visu sajauc kopā un veido nelielas bumbiņas.

Ja masa šķiet pārāk sausa, pievieno nedaudz piena vai saldā krējuma.

"Kartupeļus" apviļā kakao pulverī, dekorē ar iebiezinātā piena krēma rozēm. To, kā gatavojams iebiezinātā piena krēms, uzzināsi, izlasot šo rakstu.

Lai labo garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form