Kraukšķīgas kartupeļu un siera bumbiņas
Foto: DELFI
3.1250 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kartupeļu bumbiņas ar sieru ir lielisks veids, kā izmantot no iepriekšējās maltītes pāri palikušo kartupeļu biezputru. Zeltaini kraukšķīgās bumbiņas ļoti garšos bērniem, it īpaši, ja pasniegsi tās ar atsvadzinošo Tzatziki mērcīti un dārzeņiem.

Katliņā uzkarsē eļļu. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un sakuļ ar dakšu. Bļodiņā ieber rīvmazi.

Olu dzeltenumus sajauc ar kartupeļu biezputru, sāli, rīvētu sieru, miltiem, ķimenēm un veido apaļas bumbiņas.

Katru kroketi apviļā no sākuma olu baltumā, tad rīvmaizē un cep eļļā, līdz tās kļūst zeltainas.

Bumbiņas izņem no eļļas ar putu karoti un nosusina lieko eļļu, uzliekot uz papīra dvieļa.

Pasniedz ar dārzeņiem un Tzatziki mērci (recepti meklē šeit).

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form