Krēmīgie vistas salāti ar avokado un ābolu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Krēmīgi, sulīgi un bez liekām taukvielām – tādi ir šie gardie salāti, ko var pagatavot nieka piecu minūšu laikā.

Ābolu un avokado nomizo. Vārītu vistas fileju (to var aizstāt arī ar kūpinātu vistas gaļu vai iepriekšējās dienas vakariņās baudītā vistas cepeša pārpalikumiem), ābolu, avokado un selerijas kātu sagriež aptuveni vienāda lieluma gabaliņos un liek bļodā.

  • Šajā rakstā atklājām vienkāršu knifu, kā pareizi vārīt vistas fileju, lai tā nezaudētu sulīgumu.

Pievieno sāli, piparus, cukuru, laima miziņu, laima sulu un visu samaisa.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form