Pankūku torte ar maigu biezpiena krēmu
Foto: Екатерина Седых
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
PANKŪKĀM
4
4 olas
olas
500 ml
500 ml piens
piens
1 glāze
1 glāze ūdens
ūdens
2 glāzes
2 glāzes kviešu milti
kviešu milti
4 ĒK
4 ĒK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas vaniļas ekstrakts avi esence
vaniļas ekstrakts avi esence
 
augu eļļa cepšanai
augu eļļa cepšanai
KRĒMAM
250 g
250 g biezpiens
biezpiens
500 ml
500 ml saldais krējums
saldais krējums
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
 
ogas un augļi dekoram
ogas un augļi dekoram
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Pankūkas
  • Tortes un kūkas
  • "Tasty" lasītāja Jekaterina Sediha recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka recepti gardai pankūku tortei ar maiga biezpiena krēma kārtiņām.

    Iejauc pankūku mīklu, sakuļot visas sastāvdaļas viendabīgā masā bez kunkuļiem.

    Pannā uzkarsētā eļļā lej mīklu un cep plānās pankūkas, apcepot no abām pusēm.

    Pankūkas atdzesē.

    Gatavo krēmu. Biezpienu sablendē vai iztrin caur cietu. Saldo krējumu sakuļ līdz putukrējuma konsistencei, putošanas laikā pievienojot tam cukuru un vanilīnu.

    Putukrējumu iemaisa biezpienā, līdz iegūts viendabīgs, gaisīgs krēms.

    Veido torti, starp pankūku kārtām ziežot krēmu, līdz sastāvdaļas izlietotas.

    Dekorē torti ar augļiem un ogām.

    Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

    Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

    Vairāk par konkursu lasi te!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form