'Slinkie' Cēzara salāti ar krāsnī ceptu vistas fileju
Foto: Privātais ahīvs
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistas fileja
vistas fileja
 
saldā čili mērce
saldā čili mērce
 
romiešu salāti
romiešu salāti
 
cietais siers "Džiugas"
cietais siers "Džiugas"
 
ķirštomāti
ķirštomāti
 
Cēzara salātu mērce "Spilva"
Cēzara salātu mērce "Spilva"
 
baltmaizes grauzdiņi
baltmaizes grauzdiņi
 
sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas salāti
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šī ir "slinkā" Cēzara salātu versija, kas noderēs brīžos, kad negribas ķēpāties ar mērces kulšanu, grauzdiņu gatavošanu un sarežģītām gaļas marinādēm. "Pirmo reizi sanāca tik garšīgi salāti, tāpēc arī gribu padalīties ar recepti," atklāj mūsu lasītāja Annija Paulauska.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju viegli saplacina ar gaļas āmura plakano pusi, lai tā ātrāk izceptos. Ieziež gaļu ar saldo čili mērci. Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.

    Liek fileju folija "laiviņā" un cep 15-20 minūtes, atkarībā no gaļas gabala lieluma.

    Kamēr gaļa cepas, saplucina salātlapas, liek bļodā pamīšus ar uz pusēm pārgrieztiem ķirštomātiem. Pārslaka ar mērci un apmaisa.

    • Šajā rakstā skaidrojām, kā mājās pagatavot dievīgi gardu Cēzara salātu mērci, bet, lūk, te atklājām, kas jāņem vērā, mājās gatavojot maizes grauzdiņus.

    Pārkaisa ar maizes grauzdiņiem, pārber ar rīvētu cieto sieru.

    Izņem gaļu no krāsns, pārkaisa ar sāli un pipariem, sagriež šķēlēs un liek uz šķīvja virs salātiem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form