Foto: Privātais ahīvs
Šī ir "slinkā" Cēzara salātu versija, kas noderēs brīžos, kad negribas ķēpāties ar mērces kulšanu, grauzdiņu gatavošanu un sarežģītām gaļas marinādēm. "Pirmo reizi sanāca tik garšīgi salāti, tāpēc arī gribu padalīties ar recepti," atklāj mūsu lasītāja Annija Paulauska.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistas fileja saldā čili mērce romiešu salāti cietais siers "Džiugas" ķirštomāti Cēzara salātu mērce "Spilva" baltmaizes grauzdiņi sāls un malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Vistas fileju viegli saplacina ar gaļas āmura plakano pusi, lai tā ātrāk izceptos. Ieziež gaļu ar saldo čili mērci. Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.

2

Liek fileju folija "laiviņā" un cep 15-20 minūtes, atkarībā no gaļas gabala lieluma.

3

Kamēr gaļa cepas, saplucina salātlapas, liek bļodā pamīšus ar uz pusēm pārgrieztiem ķirštomātiem. Pārslaka ar mērci un apmaisa.

4
  • Šajā rakstā skaidrojām, kā mājās pagatavot dievīgi gardu Cēzara salātu mērci, bet, lūk, te atklājām, kas jāņem vērā, mājās gatavojot maizes grauzdiņus.
5

Pārkaisa ar maizes grauzdiņiem, pārber ar rīvētu cieto sieru.

6

Izņem gaļu no krāsns, pārkaisa ar sāli un pipariem, sagriež šķēlēs un liek uz šķīvja virs salātiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!