
Ja tiktu rīkots burgeru skaistuma konkurss, tad, ļoti iespējams, šie mazulīši plūktu uzvarētāja laurus, jo tie izskatās tik dzīvelīgi koši, daudzkrāsaini un apetītlīgi, gluži vai sadzirdami vilinot: "Apēd mani!"
Sīpolus nomizo, sagriež ripās, pārlej ar biešu marinādi, apmaisa un liek ledusskapī.
Gatavo mežacūkas cepeti. Sekojot šai receptei, uzzināsi, kā vienkārši pagatavot sulīgu cepeti ātrā karija marinādē, bet te atklājām, kā gatavojams cepetis alus marinādē.
Visas avokado-laima krēma sastāvdaļas liek traukā un sablendē viendabīgā, gaisīga krēma masā.
Burgermaizīšu puses uzsilda, liekot uz iepriekš sakarsētas grila pannas. Apakšējo maizīti ieziež ar avokado-laima krēmu, liek siera šķēli, tad rukolu, plānās šķēlēs sagrieztus marinētos gurķus un papriku, plucināto gaļu, kukurūzu, bietēs marinētos sīpolus, atkal rukolu, avokado-laima krēmu, krāšņo kompozīciju noslēdzot ar otru burgermaizīti.
Lai labi garšo!