Smukburgeri ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja tiktu rīkots burgeru skaistuma konkurss, tad, ļoti iespējams, šie mazulīši plūktu uzvarētāja laurus, jo tie izskatās tik dzīvelīgi koši, daudzkrāsaini un apetītlīgi, gluži vai sadzirdami vilinot: "Apēd mani!"

Sīpolus nomizo, sagriež ripās, pārlej ar biešu marinādi, apmaisa un liek ledusskapī.

Gatavo mežacūkas cepeti. Sekojot šai receptei, uzzināsi, kā vienkārši pagatavot sulīgu cepeti ātrā karija marinādē, bet te atklājām, kā gatavojams cepetis alus marinādē.

Visas avokado-laima krēma sastāvdaļas liek traukā un sablendē viendabīgā, gaisīga krēma masā.

Burgermaizīšu puses uzsilda, liekot uz iepriekš sakarsētas grila pannas. Apakšējo maizīti ieziež ar avokado-laima krēmu, liek siera šķēli, tad rukolu, plānās šķēlēs sagrieztus marinētos gurķus un papriku, plucināto gaļu, kukurūzu, bietēs marinētos sīpolus, atkal rukolu, avokado-laima krēmu, krāšņo kompozīciju noslēdzot ar otru burgermaizīti.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form