Smukburgeri ar plucinātu cepeti un avokado-laima krēmu
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
mežacūkas cepeša gaļa
mežacūkas cepeša gaļa
 
tortiljas
tortiljas
 
rukola
rukola
 
paprika
paprika
 
biešu marināde
biešu marināde
 
siers
siers
 
sīpoli
sīpoli
 
marinēti gurķi
marinēti gurķi
 
konservēta kukurūza
konservēta kukurūza
AVOKADO-LAIMA KRĒMAM
1
1 mīksts avokado
mīksts avokado
4-5 ĒK
4-5 ĒK bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
3 ĒK
3 ĒK kokosriekstu piena krēmīgā daļa
kokosriekstu piena krēmīgā daļa
1
1 liela ķiploka daiviņa
liela ķiploka daiviņa
1 TK
1 TK rīvēta laima miziņa
rīvēta laima miziņa
1/2 TK
1/2 TK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
2-3
2-3 kinzas zariņi
kinzas zariņi
  • Latvijas svētku receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja tiktu rīkots burgeru skaistuma konkurss, tad, ļoti iespējams, šie mazulīši plūktu uzvarētāja laurus, jo tie izskatās tik dzīvelīgi koši, daudzkrāsaini un apetītlīgi, gluži vai sadzirdami vilinot: "Apēd mani!"

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus nomizo, sagriež ripās, pārlej ar biešu marinādi, apmaisa un liek ledusskapī.

    Gatavo mežacūkas cepeti. Sekojot šai receptei, uzzināsi, kā vienkārši pagatavot sulīgu cepeti ātrā karija marinādē, bet te atklājām, kā gatavojams cepetis alus marinādē.

    Visas avokado-laima krēma sastāvdaļas liek traukā un sablendē viendabīgā, gaisīga krēma masā.

    Burgermaizīšu puses uzsilda, liekot uz iepriekš sakarsētas grila pannas. Apakšējo maizīti ieziež ar avokado-laima krēmu, liek siera šķēli, tad rukolu, plānās šķēlēs sagrieztus marinētos gurķus un papriku, plucināto gaļu, kukurūzu, bietēs marinētos sīpolus, atkal rukolu, avokado-laima krēmu, krāšņo kompozīciju noslēdzot ar otru burgermaizīti.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form