Švarcvaldes siera kūka bez cepšanas un želatīna
Foto: Shutterstock
4.2500 4
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g piparkūkas
piparkūkas
180 g
180 g sviests
sviests
3 ĒK
3 ĒK kakao
kakao
4
4 Filadelfijas siera paciņas
Filadelfijas siera paciņas
1
1 tumšās šokolādes tāfelīte
tumšās šokolādes tāfelīte
1
1 ķirši vai burciņa ķiršu kompota bez kauliņiem
ķirši vai burciņa ķiršu kompota bez kauliņiem
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
 
putukrējums flakonā
putukrējums flakonā
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Citi saldēdieni
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Elementāri pagatavojama un ļoti garda tradicionālās Švarcvaldes tortes versija – siera kūka bez cepšanas un želatīna kausēšanas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Piparkūkas, kakao un sviestu seblendē viendabīgā masā. Ber kūkas veidnē ar noņemamu malu un cieši noblietē.

    Tad Filadelfijas sieru samaisa nedaudz ar cukuru pēc garšas un pielej izkausētu melno šokolādi, kārtīgi sakuļ ar mikseri un klāj uz piparkūku pamatnes, izlīdzinot ar platu nazi (jo masa nav lejama).

    Beigās bagātīgi dekorē ar "pūšamo" putukrējumu un konservētiem ķiršiem vai ķiršu mērci (te atradīsi mērces recepti). Liek ledusskapī uz 2 stundām, bet visgaršīgākā kūka ir otrajā dienā.

    Iesūtīja: Andzela

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form