Švarcvaldes siera kūka bez cepšanas un želatīna
Foto: Shutterstock
5.0000 1
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Elementāri pagatavojama un ļoti garda tradicionālās Švarcvaldes tortes versija – siera kūka bez cepšanas un želatīna kausēšanas.

Piparkūkas, kakao un sviestu seblendē viendabīgā masā. Ber kūkas veidnē ar noņemamu malu un cieši noblietē.

Tad Filadelfijas sieru samaisa nedaudz ar cukuru pēc garšas un pielej izkausētu melno šokolādi, kārtīgi sakuļ ar mikseri un klāj uz piparkūku pamatnes, izlīdzinot ar platu nazi (jo masa nav lejama).

Beigās bagātīgi dekorē ar "pūšamo" putukrējumu un konservētiem ķiršiem vai ķiršu mērci (te atradīsi mērces recepti). Liek ledusskapī uz 2 stundām, bet visgaršīgākā kūka ir otrajā dienā.

Iesūtīja: Andzela

Comment Form